Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой пробвал ли да си сложи диодни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

tonov сорри

а аз си мислех, че нашия гараж е пълен с боклуци и едва се събира колата

верно яко стоят тея светлинки ... ша зема и аз да си сложа, че съм с жълти пък фаровете и халогените са сини
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от hsr
      Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
      Мойте пък са зелени...и седи добре ще снимам ако трябва
      Цветни съм виждал-зелени,сини,червени... Но бели май не съм
      Интересно ми е как изглеждат белите през нощта
      виолетови
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
        tonov сорри
        верно яко стоят тея светлинки ... ша зема и аз да си сложа, че съм с жълти пък фаровете и халогените са сини
        На живо изглеждат даже по-добре

Първоначално публикувано от Cvetelin
        а аз си мислех, че нашия гараж е пълен с боклуци и едва се събира колата
        не си видял другия гараж Ма кво да прая като баща ми постоянно примъква по нещо Иначе верно, трее да прибера огледалата та да я вкарам. Висш пилотаж.....
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Аз май съм нещо далтонист,щото ми се струва,че т'ва бяло леко синее Не си го представях точно така
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Аз май съм нещо далтонист,щото ми се струва,че т'ва бяло леко синее Не си го представях точно така
            Колегата показа такива които "синеят" и аз преди бях с такива, но на един колега му правили проблем за такива и затова ги смених. сега съм с бели ОСРАМ и си светят бяло, а не синьо
            146 1.6 Boxer '96

Comment

Мдаа, има нещо такова. Но имай предвид че на снимката го сравняваш с лампи, които по принцип светят малко жълтеникаво.

Comment

Първоначално публикувано от tonov
                Мдаа, има нещо такова. Но имай предвид че на снимката го сравняваш с лампи, които по принцип светят малко жълтеникаво.
                Имам го

Първоначално публикувано от nikola_n
                Колегата показа такива които "синеят" и аз преди бях с такива, но на един колега му правили проблем за такива и затова ги смених. сега съм с бели ОСРАМ и си светят бяло, а не синьо
                Днес видях точно такива на един Ескорт,светиха си точно бяло,без абсолютно никакъв син оттенък.А тея куки дето са се заяли сигурно само са си търсили причина да се запънат за нещо.Знам,че по принцип е забранено,но рядко правят проблеми за подобна дреболия.
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

"}}}

Alfa Romeo 146 1,4 TS 99g 103 hps

Comment

yтре може и да снимам и на номера... ма като е по светличко...
                    Alfa Romeo 146 1,4 TS 99g 103 hps

Comment

много си е добре според мен
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Приятели, понеже ми изгоря десния габарит, някой може ли да ми даде обяснение или тема където е описано как се сменят габаритите? А също така искам да си сложа от тези белите (за които е темата) дайте снимка или линкче да ги видя какви са да си купя, че не знам как се разглабят. Не съм много по тия работи
                        Тенкю
                        Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Така аз също имам питане.Кажете направо какви светлини КОНКРЕТНО И ТОЧНО препоръчвате за габарити,къси,дълги и халогени?Имам предвид да препоръчате нещо по-ярко и бяло(не ксенон разбира се),което да замени жълтеещите оригинални светлини.И кажете ориентировъчни цени все пак де. И наистина кажете как се сменят защото и аз не съм много запознат като колегата Пияница.
                          Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Никой ли няма да се отзове
                            Айде че като вдигна капака и зад фаровете виждам само едни пластмаси help!

Comment

Първоначално публикувано от piqnica
                              Никой ли няма да се отзове
                              Айде че като вдигна капака и зад фаровете виждам само едни пластмаси help!
                              Габаритите са в тялото на дългите светлини, в долната част под пластмасите . Фасонката се сваля като я завъртиш обратно на часовниковата стрелка на около четвърт оборот и я издърпаш назад. Крушките за габарита са без цокъл, издърпват се.

Comment

Мале, добре че един приятел ми показа тва краче на пластмаската отгоре, че никога нямаше да разбера как се махат

Comment

Working...
                                X